Mine MR-skanninger (Tilbage til (Den korte version)(Den lange version))

Første MR-skanning, den er viste at jeg havde Acusticusneurinom.

Ja det er venstre side jeg har AN på, men når man ser på billederne så man kan læse teksten så er røntgenbilledet spejlvendt.

Beskivelsen af mit AN på skanning 1: Den 10/5-00 er der lavet MR-skanning af ossa temporale, uden og med indgift af Gadolinium. Venstre side er der et 20 mm langt og ca. 8 mm højt og bredt neurinom.

Den mundtlige forklaring jeg fik var at jeg havde en belægning på hørenerven, lidt som isolering på en ledning. Jeg fik aldrig fortalt målene på mit AN, jeg havde ihvertfald aldrig den opfattelse at det var mere end et par mm tykt.

Anden MR-skanning

Beskivelsen af mit AN på skanning 2: 22/5-01 MR-skanning af cerebrum. Venstresidigt Acusticusneurinom. Uændret fra maj 2000.

Den mundtlige forklaring jeg fik var at mit AN var uændret eller der var så lille en ændring at det var svært at måle på røntgenbillederne.

Til samtalen i kbh med Jens Thomsen d. 8/8-01 fik jeg for første gang MR-skanning 2 at se og lægen målte på røntgenbilledet at svulsten var ca. 25 mm i længden og ca. 15 mm i diameter hvor det var størst.

Jeg ved ikke med jer, men jeg har ingen problemer med at se forskellen på mine røntgenbilleder. Men da jeg ikke så røntgenbilledet fra skanning 2 før jeg kom til samtale med Jens Thomsen i kbh. og aldrig har set skanning 1, ja så havde jeg jo ingen mulighed for at vide anderledes. Jeg har selv først set dem samlet for kun 1 månede siden (januar 2005) på sygehuset i Aalborg, der hvor jeg fik foretaget skanningerne. Mod et gebyr har jeg fået lavet kopier af mine MR-skanninger.

Tredie MR-skanning

Jeg har fået lavet en kontrolskanning d. 30/3-04. Egentlig er det ikke kotyme at man kontrolskannes, men da jeg havde et større tilbagefald og lægerne ikke kunne finde en forklaring på smerterne, der er opstået i mit hoved her over 2 år efter operationen. Heldigvis viste skanning 3 at AN var helt fjernet, intet nyt var kommet og højre side stadig ingen tegn på AN. På skanning 3 kan man også se der hvor der er proppet væv fra maven ind i kraniet, sådan at hjernevæsken ikke kan sive ud.

 

 

 

 

 

Update: 08.03.05